10 نرم افزار برتر آموزش زبان انگلیسی سال 2024 که هیچ معلم زبانی به شما نمی گوید!
این روزها یادگیری زبان انگلیسی به دلیل افزایش میزان مهاجرت افراد به مقولهای پر چالش تبدیل شدهاست. موسسات و افراد زیادی انواع پکیجها و دورههای متفاوت را به فروش میرسانند. این حجم از تبلیغات و گستردگی موجب سردرگمی مخاطب برای انتخاب محصول مناسب شدهاست. بسیاری از افراد نیز تمایل دارند در کنار کلاسهای زبان انگلیسی از وسایل کمک آموزشی نیز استفاده کنند. در این مقاله قصد داریم 10 تا از بهترین نرم افزارهای آموزش زبان انگلیسی که زبان آموزان زیادی آن را توصیه میکنند معرفی کنیم.
نکات مهم برای استفاده از نرمافزارهای آموزش زبان انگلیسی
تعیین سطح: قبل از هر چیزی باید درک درستی از سطح زبان انگلیسی خود داشته باشید تا بتوانید از وسایل کمک آموزشی مناسب خود استفاده کنید. استفاده از نرمافزارهای آموزش زبان انگلیسی نیز از این قاعده مستنثنی نیست.
تعیین هدف: باید بدانید به چه دلیلی می خواهید زبان انگلیسی یاد بگیرید. هدف شما تعیین کننده نوع اپلیکشن زبان مورد استفاده شما نیز می باشد. آیا قصد دارید برای سفر زبان انگلیسی بیاموزید یا برای ادامه تحصیل و زندگی؟
یافتن سبک شخصی: هر فردی سبک و روش یادگیری خود را دارد. باید تاکنون و در دوران تحصیل خود متوجه این موضوع شده باشید که سبک یادگیری شما چیست؟ برخی افراد با شنیدن و تکرار صوتها، برخی با دیدن تصاویر و حل معما و چالشها و برخی با تعامل با دیگران مطالب جدید را یاد میگیرند. اگر شما روش شنیداری را می پسندید بهتر است به سراغ اپلیکشنهای صوتی بروید. اپلیکشن آلفا که به تازگی با استفاده از هوش مصنوعی وارد بازار شده است یکی از بهترین نرمافزارهای یادگیری زبان انگلیسی است که کاربر اجازه می دهد با مکالمه با ربات هوش مصنوعی و تکرار، امکان مکالمه با یک نیتو را شبیه سازی کند. از آنجایی که ما در ایران زندگی میکنیم این بهترین اپلیکشین یادگیری زبان انگلیسی است که می توان در داخل کشور استفاده کرد.
تعیین زمان و هزینه: یادگیری زبان انگلیسی نیاز به تمرین و ممارست فراوان دارد. شما باید برای یادگیری خود برنامه ریزی انجام دهید. چند ساعت در روز و هفته را صرف یادگیری زبان انگلیسی خواهید کرد. همچنین چه هزینه ای برای استفاده از اپلیکشنهای آموزش زبان در نظر گرفته اید؟ جواب این سوالات به شما کمک می کند بهترین گزینه را انتخاب کنید.
بهترین اپلیکشنهای آموزش زبان از نظر کاربران
1. اپلیکیشن آموزش زبان Duolingo
یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین اپلیکشنهای آموزش زبان انگلیسی در سالهای اخیر Duolingo است. این نرمافزار با طراحی بازیهای ساده و کاربردی به کاربر اجازه می دهد تا لغات جدید یادبگیرد. همچنین شما می توانید درسنامههای کوتاه و جذابی را دنبال کنید که به تقویت گرامر، تلفظ و فرهنگ زبانی شما کمک می کند. یکی از اشکالات اصلی این نرم افزار این است که امکان انتخاب زبان فارسی را ندارد و شما برای استفاده از آن باید از یک زبان سوم کمک بگیرید.
2. اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی آلفا
این اپلیکشن با استفاده از هوش مصنوعی و ایجاد محیط های مختلف سعی کردهاست محیط واقعی را برای کاربر شبیهسازی کند. به این صورت فرد می تواند با توجه به سطح زبانی خود در محیطهای مختلف مکالمه کند. نرم افزار با ارائه لیستی از خطاهای گرامری و تلفظی کاربر، در هر محیط به او بازخورد می دهد. نکته جالب این است که نرمافزار در تعامل با کاربران سطح متوسط و پیشرفته، مانند یک دوست عمل می کند و می تواند پاسخ کاربر را در هر حوزهای بدهد.
همچنین درسنامههای آموزشی با توجه به نوع خطاهای فرد به او رائه می شود. بدین ترتیب فرد کاملا مدیریت شده و بر اساس نقاط ضعف خود آموزش میبیند. این موضوع باعث صرفه جویی در زمان میشود. علاوه بر این کاربر پس از پایان هر مکالمه امتیازی بر اساس میزان مهارت های تلفظی، درستی به کارگیری کلمات و گرامر دریافت میکند.
محیط تعاملی این نرمافزار و امکان مکالمه فعال با هوش مصنوعی که شبیه انسان رفتار میکند فرآیند یادگیری را جذاب کردهاست. این اپلیکشن رایگان در دسترس کاربران فارسی زبان است. برای دانلود این نرم افزار اینجا کلیک کنید.
3. اپلیکشن آموزش زبان LEARNit
یک گزینه اقتصادی که شامل آزمون تعیین سطح، استاد راهنما، واژه نامه و جعبه لایتنر است. این نرم افزار با ارائه آموزشها به زبان فارسی و برای تمام سطوح مبتدی تا پیشرفته گزینه خوبی برای زبان آموزان است.
4. اپلیکیشن آموزش زبان زبان شناس
این اپلیکشن با جمع آوری آموزشها، کتابها، پادکستها و مطالب آموزشی مختلف از محلهای مختلف مجموعه ای جامع کامل از فیلم و پادکست برای آموزش زبان انگلیسی ایجاد کرده است.
5. اپلیکیشن السا
این نرمافزار لیستی از کلمات را به همراه نوع کاربرد آنها در جمله به کاربر ارائه می کند و از کاربر می خواهد کلمات را تلفظ کند. در هر مرحله تلفظ کاربر سنجیده می شود و به او امتیاز داده میشود. این روند به صورت بازی طراحی شده است که کاربر را تشویق می کند تا روند یادگیری را ادامه دهد. برای دانلود این نرم افزار اینجا کلیک کنید.
6. اپلیکشن آموزش زبان Babbel
این نرمافزار شامل درسنامهها و دورههای آفلاین آموزش زبان انگلیسی است. سایر امکاات این نرمافزار شامل: پادکست و بازی است که فرآیند یادگیری را جذاب تر می کند. علاوه بر آن کاربران می توانند در کلاسهای آنلاین با اساتید برتر را نیز شرکت کنند. برای دانلود این نرم افزار اینجا کلیک کنید.
7. اپلیکشن Memrise
تمرکز اصلی این نرم افزار یادگیری کلمات و اصطلحات مورد نیاز در زمان مکالمه است. این نرم افزار برای تمام سطوح مبتدی تا پیشرفته طراحی شده است. با استفاده از آن می توانید کلمات و اصطلاحات رایج را یاد بگیرید.
8. اپلیکشن Cambly
این نرمافزار شما را به یک معلم در منطقه خودتان وصل میکند. بدین ترتیب کاربر می تواند بر اساس سطح زبان و برنامه شخصی خود با یک معلم بومی کلاس درس بردارد. این نرمافزار نیز در ایران در دسترس نمیباشد.
9. اپلیکشن آموزش زبان BBC Learning English
این نرمافزار شامل طیف گستردهای از برنامههای آموزشی شامل اخبار، پادکست، رادیو، درسنامه و غیره می شود که به کاربران اجازه می دهد علاوه بر استفاده از برنامههای آموزشی، از آزمونهای تعیین شده برای سنجش میزان توانایی و پیشرفت خود استفاده کنند.
10. اپلیکشن FluentU
این نرمافزار با ارائه تکههایی از فیلمها و سخنرانیها سعی دارد دایره لغات و مهارت شنیداری کاربران خود را تقویت کند. علاوه بر این در محیط نرمافزار قابلیت آزمون نیز تعبیه شدهاست تا کاربر بتواند دانش خود را محک بزند.
در این مقاله سعی کردیم بهترین نرمافزارهای آموزش زبان از دیدگاه کاربران در سال 2024 را به شما معرفی کنیم. شما می توانید با توجه هدف خود از یادگیری زبان انگلیسی و سطح خود یکی از آن ها را انتخا کنید. دقت کنید در یادگیری هر مهارت جدید مهمترین نکته استمرار و برنامه ریزی دقیق برای رسیدن به هدف است. برای اینکه در این مسیر نا امید نشوید اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود را روی یک برگه کاغذ یادداشت کنید و روی دیوار اتاقتان نصب کنید. هر گاه احساس کردید ناامید شدید این برگه کاغذ به شما یادآوری میکند برای چه چیزی تلاش میکنید.